Selective Intenzív Csomag

Hajhullás elleni szerek

Selective Intenzív Csomag

Csomag tartalma
Nincs raktáron
25 999 Ft
Nincs raktáron
A vásárlás után járó pontok: 260 Ft
Részletek

Selective Intenzív Csomag

 

Selective Hajhullás Elleni Intenzív Csomag: Selective Sampon + Selective Intenzív Ampulla

Használat menete:

 

1. Sampon: A haj hosszától függően 1/2-1 diónyi mennyiséget használj. A terméket benedvesített fejbőrre vidd fel! Masszírozd be a fejbőrbe és várj néhány percet mielőtt alaposan leöblítenéd! Ismételd meg a lépést. Folytasd a hajhullás elleni kezeléssel! A legoptimálisabb eredmény eléréséhez a rendszeres használatot javasoljuk.

2. Ampulla: Oszlasd el egyenletesen 1db ampulla tartalmát a tiszta fejbőrön! A masszírozáshoz helyezd a tenyeredet a halántékodhoz és széles, körkörös mozdulatokkal haladj végig a teljes hátsó és oldalsó részen, egészen a fejtetőig! Masszírozás közben végezz szorító-kiengedő mozdulatokat!

A kezelést zárd a fejbőr gyors, csipkedő mozdulatokkal történő masszírozásával! Ismételd meg az eljárást legalább háromszor! Öblítés nélkül folytasd a kívánt frizura kialakításával..

Az optimális eredmény eléréséhez egy-egy kúrához 24 ampulla (2 doboz!) használatát javasoljuk, heti 1-3 ampulla felhasználásával annak függvényében, hogy éppen mennyire intenzív kúrát alkalmazunk. A kezelést évente két alkalommal meg kell ismételni!

Adatok
Nem
Női/Férfi
Sles mentes, Sls mentes
Sles mentes, Sls mentes
Parabén mentes
Parabén mentes
Származási ország
Olaszország
Gyártó
Selective Professional (Selective, Powerizer)
Tömeg
1,291 kg/db
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek