Minden amit a hajhullásról tudni érdemes

12+1 ok, amiért nálunk érdemes hajhullás elleni szert vásárolnod!

Balázs Róbert - Hajteremtő
Balázs Róbert - Hajteremtő
2020.11.04 00:03
12+1 ok, amiért nálunk érdemes hajhullás elleni szert vásárolnod!

 

1. Olcsó: ennél olcsóbban nem tudjuk adni a hajhullás elleni termékeket, nagyon sok termék esetében mi adjuk a legjobb árat, sajnos a 0%-os webáruházakkal nem tudunk versenyezni, mi itthon adózunk a szabályoknak megfelelően.


2. Magyar: Magyar tulajdonú webáruház vagyunk, ide adózunk, az országban tartjuk a pénzt.


3. Szaktanácsadás: Amennyiben nem tudod eldönteni milyen terméket válassz hajhullás esetén, úgy kereshetsz minket üzenetben vagy telefonon, szívesen segítünk, visszahívunk!


4. Specializáció: Csak és kizárólag hajhullás elleni szereket árulunk(némelyik korpásodásra is használható), így nem kell sokat keresgélned, egy helyen van minden.


5. Kényelmes: Nem kell otthonról elmenned, hogy tőlünk rendelj, kényelmesen tudsz rendelni számítógépről vagy mobiltelefonról, bármikor.


6. Gyors: Általában az aznap délig leadott rendelések a következő munkanapon megérkeznek, nagyon ritka, hogy 2-3 nap legyen a szállítás.


7. Egyedi termékek: Olyan termékeket is árulunk, melyeket nagyon nehéz beszerezni, speciális, csak fodrásszalonokban használt termékeket is.


8. Nagy kiszerelések: Amelyik termékből csak lehet a legnagyobb kiszereléseket áruljuk, de tervezzük kisebbek bevezetését is.


9. Segítőkész: Nyugodtan lehet minket keresni, amiben csak tudunk segítünk!


10. Barátságos: Tényleg nem harapunk!


11. Nálunk gyűjtheted a pontokat, melyeket később be tudsz váltani.


12. Majdnem minden esetben igyekszünk valamilyen kisebb ajándékkal kedveskedni a csomag mellé a vásárlóinknak.

+1. Az átlag órabér(a garantált bérminimum esetén) ma Magyarországon 1211Ft. Képzeld el, hogy elindulsz hajhullásra venni terméket egy drogériába. Az, ha kicsi, akkor valószínűleg a kínálat is kisebb, ha nagy, akkor pedig keresgélhetsz sokáig, érdemben tanácsot sem tudnak adni nagy valószínűséggel, arról nem beszélve, hogy egy csomó más dolgot is megveszel, amit nem is akartál, ezzel azért átlagosan 1,5 órát eltöltesz az életedből. A fentiek alapján ki lehet következtetni, hogy ha ezt az időt munkával töltötted volna, akkor 1816Ft-ot kerestél volna, de akár pihenéssel is lehetett volna tölteni és még erre jönnek azoknak a termékeknek az árai, amiket megvettél pluszban. Nálunk a szállítási költség: 1490Ft...ugye érted? ;)

 

Szeretettel, HAJrá! - A Hajteremtő

Hajhullás elleni szerek