Az oldal jelenleg technikai okokból ZÁRVA van!
Újranyitás előreláthatólag 2022. március 8..
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.

TOP termékek

Rólunk

Kedves Vásárlónk!

 

A Hajteremtő Webáruházat azért hoztuk létre, hogy egy helyre gyűjtsük a lehető legtöbb hajhullás elleni terméket. Kínálatunkat folyamatosan bővítjük.

Egyre többen panaszkodnak, hajhullásra, hajvesztésre, különböző okok miatt, stressz, nem megfelelő étkezés, környezetszennyezés, betegség, terhesség, stb.. Célunk segíteni minden vásárlónknak megtalálni a számára legmegfelelőbb terméket, amellyel csökkentheti/megszüntetheti hajhullását és sűrűbb, dúsabb, vastagabb hajra tehet szert.

Termékkínálatunkban többek közt samponok, kondicionálók, balzsamok, hajszeszek, ampullák és étrend kiegészítők, vitaminok találhatóak, kifejezetten hajhullásra! Néhány termék szinte csak nálunk kapható.

Mindent megtettünk, megteszünk, hogy olyan termékek is kerüljenek a webáruházunkba, melyek nehezen hozzáférhetőek, leginkább professzionális illetve prémium termékek.

Csomagajánlataink szintén a tájékozódást segítik a hajhullás elleni szerek világában, azáltal, hogy teljes, komplex kezelést kínálnak, anélkül, hogy külön-külön kellene a megfelelő termékeket összeválogatni.

A Hajteremtő Webáruház csapatában több évtizedes szakmai tapasztalattal rendelkező fodrászok és hajgyógyászatot végzett szakember is vásárlóink rendelkezésére áll, akik készséggel válaszolnak felmerülő kérdéseikre.

Vásároljon nálunk, ahol a legtöbb terméket találja meg hajhullásra!

 

Szeretettel, HAJrá:

A Hajteremtő Webáruház (A hajhullás specialista) Csapata

Tagjaink:

Hajteremtő - Nagy Marina

Hajteremtő - Balázs Róbert